Cykelservice i Linköping

I helgen så åkte jag på ganska mycket otur, det värsta av allt var väl ändå när jag och min vän skulle åka på en längre cykeltur där vi skulle cykla hela vägen till min mammas hus. Men ungefär 70 minuter in på cykelturen så fick jag punktering vilket tveklöst lämnade oss i en väldigt svår situation. Som tur var så kunde vi kontakta en som kunde ta oss till Majeldens Cykel, ett företag som arbetar som en cykelservice i Linköping. Dem tog emot cykeln och började reparera den direkt, och då det var en så pass tråkig händelse mitt i allt det roliga hade dem verkligen full förståelse för det och gav mig ett fantastiskt bra pris vilket verkligen gjorde hela denna situationen så otroligt mycket bättre.

Därför skriver jag just denna texten, jag ville verkligen ta mig tiden till att rekommendera Majeldens Cykel för deras helt underbara service och professionella sätt som dem hjälpte mig på med just detta dilemmat. 

Du gillar kanske också...